Dental Hygiene Center lansează primul abonament de profilaxie dentară care poate include și produse de igienă orală.

 Echipa DHC

timp de citire3 min

Pachet White Smile - abonament Dental Hygiene Center
Echipa DHC
Echipa DHC

Abonamentele de igienizare dentară includ vizite trimestriale de igienizare dentară prin cele mai avansate tehnici, precum Guided Biofilm Protocol, și beneficiază de produse profesionale de igienă orală atent selecționate de medicul lor.

De ce să îți îngrijești dinții la un centru de igienizare dentară?

Studiile recente rata ca jumătate dintre românii cu vârsta peste 35 de ani suferă de parodontoză, o afecțiune a gingiilor care poate duce la pierderea dinților, în timp ce 40% dintre cei din mediul urban au cel puțin un dinte lipsă. Aceste statistici îngrijorătoare subliniază importanța igienei orale adecvate și necesitatea unei mai mari conștientizări cu privire la această problemă de sănătate.

De aceea, a fost fondat Dental Hygiene Center - primul centru din România specializat în profilaxie dentară! Centrul oferă proceduri de igienizare și profilaxie dentară independente de alte manopere stomatologice și funcționează ca un veritabil salon pentru îngrijirea dinților, având ca obiectiv prevenția afecțiunilor dentare și educația pacienților cu privire la importanța igienei orale adecvate.

De multe ori, procedurile simple, precum detartrajul cu ultasunete, periajul dentar și Airflow-ul, sunt tratate superficial de către pacienți și medicii stomatologi, ceea ce poate duce la probleme dentare grave în viitor. De aceea, la Dental Hygiene Center, accentul se pune pe prevenție și educație, astfel încât să se evite intervențiile costisitoare și dureroase în viitor.

Igienizare dentară cu abonament anual

Dental Hygiene Center oferă servicii specializate de igienizare dentară prin intermediul unor abonamente inovative, concepute pentru a satisface nevoile tuturor pacienților. Abonamentele includ vizite trimestriale la oricare dintre cele două locații din București, cu programare online disponibilă șapte zile din șapte. Acestea pot include proceduri de igienizare dentară sau kit-uri personalizate cu produse profesionale de igienă orală pentru acasă, care conțin toate produsele necesare pentru îngrijirea dinților timp de 3 luni. Abonamentul anual cu produse incluse oferă cea mai avansată procedură de igienizare dentară - igienizare dentara prin GBT, la prima vizită, și ajustarea kit-ului de igienă orală personalizat în funcție de nevoile specifice ale pacientului. Scopul kit-ului este de a preveni problemele dentare și de a evita intervenții costisitoare și dureroase ulterior. Prin concentrarea pe prevenție și educație, Dental Hygiene Center oferă o soluție pentru cei care doresc să își păstreze dinții sănătoși și frumoși pe termen lung.


Dr. Iulia Velicu - Medic Stomatolog - Fondator Dental Hygiene Center

"Pentru prima dată, oferim pacienților posibilitatea de a se abona la un pachet de îngrijire a dinților cuprinzător și avansat! Acesta include vizite trimestriale de igienizare dentară prin cele mai avansate tehnici, precum Guided Biofilm Protocol, și beneficiază de produse profesionale de igienă orală atent selecționate de medicul lor. În cadrul acestui abonament, fiecare pacient este evaluat individual, iar produsele sunt adaptate în funcție de nevoile sale specifice pentru a asigura îngrijirea dentară adecvată. La finalul procedurii de igienizare, pacientul primește un pachet pregătit cu toate produsele necesare pentru a avea grijă de dinții săi pe tot parcursul anului, astfel încât să nu mai fie nevoie să își facă griji cu privire la achiziționarea de produse de îngrijire dentală. Scopul acestui abonament este de a îmbunătăți modul în care pacienții privesc îngrijirea orală și de a le oferi o atenție de calitate din partea medicului dentist. Abonamentele sunt disponibile online și sunt adecvate pentru toți pacienții, inclusiv cei cu parodontopatie, cei care poartă aparat dentar, cei care își doresc dinți mai albi sau cei care preferă periuța electrică. De asemenea, cele două locații din București sunt deschise șapte zile din șapte, iar programările se pot face și online." Dr. Iulia Velicu - Medic Stomatolog - Fondator Dental Hygiene Center

Mai multe informații despre abonamente de igienizare dentară puteți regăsi în secțiunea Abonamente din website.


Vezi și...

Durere de dinti - infectie dentara | Dental Hygiene Center
Infectia dentara: tipuri, cauze si rolul igienei in preventie

 Dr. Anaid Strugaru

timp de citire6 min

Infectia dentara este o problemă cu impact semnificativ asupra sănătății orale și generale a pacienților. Aceasta poate lua diferite forme și afecta structurile orale, cum ar fi dinții, gingiile și țesuturile de suport.

Dinti albi - Spalatul pe dinti | Dental Hygiene Center
Spalatul pe dinti: cum sa te speli corect si reguli de urmat

 Dr. Iulia Velicu

timp de citire6 min

Menținerea dinților și a gingiilor sănătoase nu doar că ne asigură un zâmbet strălucitor, ci contribuie și la prevenirea atat a unor afecțiuni dentare cat și a unor afectiuni sistemice grave.

Consult la dentist copil cu dinti de lapte | Dental Hygiene Center
Dintii de lapte: cand erup si in ce ordine

 Dr. Anaid Strugaru

timp de citire18 min

Dinții de lapte reprezintă o etapa importanta in dezvoltarea copiilor, contribuind la procesul de mestecare, vorbire si susținerea sănătății dentare pe termen lung.