Despre Noi

Pictograma scaun stomatologie

Lucrăm și în weekend


Alegeți locațiile noastre pentru a vă bucura de un zâmbet frumos și sănătos!
Cu o echipă de medici experimentați și tehnologie de ultimă generație, suntem aici pentru a vă oferi servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate.

Prevenția dentară nu a fost niciodată mai simplă
Preventie dentara

De ce noi?

Cum te ajutăm să obții un zâmbet frumos, curat, și alb?

Simplitatea procesului de programare
Programarea serviciilor prin booking online
Folosim echipamente profesionale
Deschis 7 zile pe saptamana

Alege una din locațiile noastre

Dental Hygiene Center a fost fondat din dorința noastră profundă de a oferi pacienților o experiență unică și plăcută în ceea ce privește serviciile stomatologice și îngrijirea dentară. Ne-am angajat să investim în tehnologie de ultimă generație pentru a asigura cele mai bune tratamente și servicii stomatologice posibile. Scopul nostru principal este de a ajuta pacienții să se bucure de un zâmbet curat, proaspăt și sănătos.

Într-o țară în care bolile parodontale afectează aproximativ jumătate dintre pacienții de peste 35 de ani, iar implanturile dentare sunt tot mai căutate, ne-am asumat responsabilitatea de a oferi o soluție reală pentru menținerea sănătății dentare a pacienților noștri prin servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate. Am extins programul nostru de funcționare la 7 zile pe săptămână și am implementat un sistem de programare online, astfel încât pacienții noștri să poată face programări rapid și ușor la clinicile noastre.

Pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc servicii personalizate și de cea mai bună calitate, oferim abonamente personalizate, inclusiv produse de igienă orală adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Planurile de îngrijire dentară elaborate de specialiștii noștri oferă o abordare completă pentru menținerea unui zâmbet sănătos.

Pentru cei care doresc să prevină problemele dentare, am dezvoltat abonamente anuale care includ produse de igienă orală personalizate, asigurându-ne că pacienții noștri primesc cele mai bune servicii într-un mod complet și eficient pentru menținerea unui zâmbet sănătos.

La Dental Hygiene Center, suntem dedicați misiunii noastre de a oferi pacienților cele mai bune tratamente și servicii stomatologice, fără disconfort și cu un zâmbet frumos și sănătos la finalul fiecărei vizite.

Calea Floreasca 112, Sector 1.

București

Av. Petre Cretu nr 74, Sector 1.

București


  • Echipa de medici igienisti Dental Hygiene Center
  • Echipa de igienisti Dental Hygiene Center
  • Receptie Dental Hygiene Center

Testează și tu!
Centre deschise și în weekend
Lampa albire Beyond si aparat detartraj și airflow Mectron | Dental Hygiene Center